Arkel: 0183-569010
Sleeuwijk: 0183-731180

Zetwerk van Staal, RVS en Aluminium

Zetten van klein seriewerk tot complex maatwerk

Adlas Metaalbewerking denkt graag met u mee wanneer voor een specifieke situatie zetwerk vereist is. In onze werkvoorbereidingssoftware kunnen wij uw producten vooraf testen op maakbaarheid en indien nodig en in overleg aanpassing doorvoeren. Wij beschikken over gespecialiseerde software voor overgangsvormen en conussen. Ons uitgebreide machinepark bestaat uit een variëteit aan kantbanken zodat voor ieder product de juiste machine aanwezig is. Kortom Adlas produceert hoogwaardig zetwerk dat voldoet aan alle gestelde eisen en toleranties. 

Vakmensen en materiaal maken het verschil
Wij werken uitsluitend met hoogwaardig West-Europees materiaal voor de beste resultaten en natuurlijk zijn onze mensen perfect opgeleid voor hun werk.

Bystronic Xpert kantbanken

Topkwaliteit leveren met Bystronic Xpert kantbanken. In Arkel staan er 4 op rij, elk voorzien van specifieke opties zoals hoekmeetsysteem en buighulp.

4 meter kantbanken

De onderdelen die wij uit 4 meter plaat snijden willen we uiteraard ook kanten. Daarvoor hebben wij een 4 meter Bystronic kantbank met een perskracht van 250 ton een Darley kantbank met een perskracht van 225 ton.

Safan E-Brake kantbanken

Om snel dunne (verzinkte) plaat te kunnen zetten hebben we 2 Safan E-brake kantbanken. Door de elektrische aandrijving zijn deze kantbanken snel en stil.

© Copyright 2024 alle rechten voorbehouden