Arkel: 0183-569010
Sleeuwijk: 0183-731180

Nieuwe sponsorborden voor BC Cross Smash uit Werkendam.

Lees meer

Ben jij onze nieuwe operator kantbank?

Wegens uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor onze kantbanken.  Jouw werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van complete zetwerk orders. Het betreft meestal orders met veel wisselingen van programma’s en gereedschappen.

Lees meer

Het “Adlas Paasei” wordt komende weken bezorgd bij onze klanten.

Vorig jaar Pasen hebben we veel leuke reacties mogen ontvangen van onze klanten op de chocolade paashaas die zij hebben ontvangen. Ook dit jaar gaan de dozen met het "Adlas Paasei" mee met onze chauffeur om te bezorgen bij onze klanten die de komende 2 weken op de route liggen. 

Lees meer

Nieuwe kantbank in Sleeuwijk succesvol geplaatst

In onze vestiging op de Hoogjens in Sleeuwijk is recentelijk onze 4 meter Darley kantbank geplaatst. Inmiddels is de machine in gebruik genomen en met één van onze ervaren krachten worden er mooie producten op deze kantbank gemaakt. 

Lees meer

Sponsoring VV Almkerk

Met veel plezier zijn wij sponsor geworden van VV Almkerk. Mooie borden van Adlas Metaalbewerking mogen natuurlijk niet ontbreken langs de zijkanten van het voetbalveld. Een goed seizoen gewenst met natuurlijk vele mooie prestaties!

Lees meer

Kade Streefkerk

In opdracht van Waterschap Rivierenland heeft Adlas Metaalbewerking de kade in de nieuwe haven van Streefkerk voorzien van een kade-afwerking van Corten staal. De gecoate platen die verdiept achter de tekst zijn gemonteerd zorgen voor een prachtig contrast met het Corten staal. Dit stijlvolle ontwerp zorgt dat de kade een markante verschijning is langs de rivier de Lek.

Adlas heeft de totale kade-afwerking aangenomen van ontwerp en technische uitvoerbaarheid inclusief de hekwerken, de inrijdbeveiligingen en de totale montage. En dit alles tot volle tevredenheid van onze klant.

Lees meer
© Copyright 2020 alle rechten voorbehouden