Arkel: 0183-569010
Sleeuwijk: 0183-731180

Nog meer laadruimte in de nieuwe DAF

Lees meer

Operator Lasersnijmachine

Nadat je intern bent opgeleid door een ervaren collega vakman word je zelfstandig operator van één van onze lasersnijmachines. Je bent verantwoordelijk voor het snijproces en voor de kwaliteit van de gesneden delen. Tevens zorg je voor de logistiek rondom de machine en bereid je je eigen werkzaamheden voor. We hebben deze vacature op beide locaties, dus we zoeken een Operator Lasersnijmachine voor onze vestiging in Sleeuwijk en een operator voor onze vestiging in Arkel.

Lees meer

Lasersnijden groot formaat mogelijk met onze 4x2m Bystronic laser.

Voor de Kerst is onze 4.000mmx2.000mm lasersnijmachine operationeel.Samen met de 4 meter kantbanken is het mogelijk ook de grotere producten snel te leveren. 

Lees meer

Nieuwe 4 meter kantbank in Sleeuwijk in gebruik genomen.

In Sleeuwijk is sinds medio oktober 2020 onze nieuwe 4 meter Bystronic kantbank in gebruik genomen. Daarnaast heeft de 4 meter Darley kantbank een volledige retrofit ondergaan. De schakelkast is vervangen voor een PCL, alle elektromotoren van de assen zijn vervangen en de machine heeft een volledig nieuwe touch-screen besturing gekregen. Kortom ook de Darley 4 meter is klaar voor de komende 5 jaar. Uiteraard worden alle kantbanken bediend door ervaren operators.

Lees meer

Nieuwe sponsorborden voor BC Cross Smash uit Werkendam.

Lees meer

Het “Adlas Paasei” wordt komende weken bezorgd bij onze klanten.

Vorig jaar Pasen hebben we veel leuke reacties mogen ontvangen van onze klanten op de chocolade paashaas die zij hebben ontvangen. Ook dit jaar gaan de dozen met het "Adlas Paasei" mee met onze chauffeur om te bezorgen bij onze klanten die de komende 2 weken op de route liggen. 

Lees meer

Nieuwe kantbank in Sleeuwijk succesvol geplaatst

In onze vestiging op de Hoogjens in Sleeuwijk is recentelijk onze 4 meter Darley kantbank geplaatst. Inmiddels is de machine in gebruik genomen en met één van onze ervaren krachten worden er mooie producten op deze kantbank gemaakt. 

Lees meer

Sponsoring VV Almkerk

Met veel plezier zijn wij sponsor geworden van VV Almkerk. Mooie borden van Adlas Metaalbewerking mogen natuurlijk niet ontbreken langs de zijkanten van het voetbalveld. Een goed seizoen gewenst met natuurlijk vele mooie prestaties!

Lees meer

Kade Streefkerk

In opdracht van Waterschap Rivierenland heeft Adlas Metaalbewerking de kade in de nieuwe haven van Streefkerk voorzien van een kade-afwerking van Corten staal. De gecoate platen die verdiept achter de tekst zijn gemonteerd zorgen voor een prachtig contrast met het Corten staal. Dit stijlvolle ontwerp zorgt dat de kade een markante verschijning is langs de rivier de Lek.

Adlas heeft de totale kade-afwerking aangenomen van ontwerp en technische uitvoerbaarheid inclusief de hekwerken, de inrijdbeveiligingen en de totale montage. En dit alles tot volle tevredenheid van onze klant.

Lees meer
© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden