Arkel: 0183-569010
Sleeuwijk: 0183-731180

Bij Adlas Metaalbewerking zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerd personeel voor zowel onze vestiging in Arkel als in Sleeuwijk. Ben je ervaren of wil je graag en vak leren? Wij zijn vooral benieuwd naar je motivatie! Wil je meer informatie neem dan contact met ons op, dit kan zowel via e-mail robert@adlasmetaal.nl of peter@adlasmetaal.nl of telefonisch via ons centrale telefoonnummer 0183 - 569010 en vraag dan naar Peter of Robert.

Operator kantbank

Jouw werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van complete zetwerk orders. Het betreft meestal orders met veel wisselingen van programma’s en gereedschappen. Na een inwerkperiode kun je overweg met al onze kantbanken. Ervaring met kantbanken is een pré, maar niet noodzakelijk.

Lees meer

Werkvoorbereider plaatbewerking

Aangeleverde bestanden en informatie worden door jou omgezet in productieorders. Je hebt regelmatig contact met onze klanten en daarom is een servicegerichte, opgewekte houding belangrijk. Ervaring met een CAD tekenprogramma is een pré.

Lees meer

Allround metaalbewerker (eventueel leerling)

Deze functie bestaat uit diverse werkzaamheden die bij ons in de werkplaats voorkomen. Het gaat om zagen, boren en tappen. Maar ook assisteren bij de lasersnijmachine, opruimen en inpakken. Op termijn komen daar het walsen en werken met de kantbank bij.

Lees meer

Lasser

Wegens uitbereiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een fulltime lasser. De functie bestaat uit het lassen van producten van RVS, aluminium en koolstofstaal. In de meeste gevallen zijn het handzame producten, van eenvoudige beugeltjes tot samenstellingen van buis en koker. Het zijn vaak enkelstuks of kleine series. We hebben moderne lasapparatuur om deze materialen zowel TIG als MIG/MAG te lassen, afhankelijk van het product en de wensen van de klant. Een deel van de producten is zichtwerk en blijft onbehandeld, een hoog afwerkingsniveau is dan vereist. Ervaring met zowel TIG als MIG lassen is een pré.

Lees meer

Operator Lasersnijmachine

Nadat je intern bent opgeleid door een ervaren collega vakman word je zelfstandig operator van één van onze lasersnijmachines. Je bent verantwoordelijk voor het snijproces en voor de kwaliteit van de gesneden delen. Tevens zorg je voor de logistiek rondom de machine en bereid je je eigen werkzaamheden voor. We hebben deze vacature op beide locaties, dus we zoeken een Operator Lasersnijmachine voor onze vestiging in Sleeuwijk en een operator voor onze vestiging in Arkel.

Lees meer

Adlas Arkel

Vlietskade 4022
4241WL Arkel

0183 569 010
info@adlasmetaal.nl

Adlas Sleeuwijk

De Hoogjens 32
4254 XW Sleeuwijk

0183-731180
info@adlasmetaal.nl

© Copyright 2022 alle rechten voorbehouden